avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de mostenitor

buna seara,
am si eu urmatoare situatie:in urma decesului tatalui se face succesiunea;un mostenitor renunta la mostenire cu articolul 700 cod civil, ramanand mama si un alt mostenitor;notarul incheie actul de mostenire cu alte date decat cele scrise in actul de proprietate(adica trece mai multe camere decat sunt in cel de proprietate);actul de mostenire este valabil asa cu mai multe camere?sau devine nul?multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 20:14, 16 Martie 2012
Se da o incheiere de rectificare a certificatului de mostenitor
Mergeti la notarul care a eliberat certificatul cu actele de proprietate din care reiese Clar situatia de fapt, nr de camere, si vi se va face o incheiere de rectificare. Trebuie sa aveti toate certificatele pentru ca incheierea se va atasa la aceste certificate si va face parte integranta din certificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor Raluca marcu Raluca marcu Buna dimineata, Exista un certificat de mostenitor din 1992 pe care sunt trecute o casa si o suprafata de teren pe care e si casa!Toate aceste au fost donate ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor valabil? ContSters110594 ContSters110594 Sotului meu i-a murit tatal si in urma decesului, prin notariat mostenitorii un certificat de mostenitor .Insa o parte din acest certificat este gresita, ... (vezi toată discuția)
Bunicul meu a decedat in urma cu 31 de ani, s-a facut taxa de ... Marian Tudor Marian Tudor Bunicul meu a decedat in urma cu 31 de ani, s-a facut taxa de succesiune dupa 1 an de la deces, si tocmai acum s-a citit acest act. Numele bunicului meu este ... (vezi toată discuția)