avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj dupa 2 ani si 8 luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj dupa 2 ani si 8 luni

buna,

Am si eu o intrebare lucrez de 2 ani si 8 luni la un loc de munca si as vrea sa stiu daca pot beneficia de somaj in conditiile in care angajatorul vrea sa ma concedieze pentru nerealizarea targetului in ultimele 3 luni ,in conditiile in care targetul a crescut cu 30% lunar,as dorii sa stiu ce lege este pentru astfel de cazuri.Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 17 Martie 2012
Pentru a beneficia de somaj trebuie ca:
- c.i.m. sa inceteze din motive neimputabile dvs
- sa aveti un stagiu de cotizare de 12 luni n ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii la somaj.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj rapidcristi rapidcristi Buna ziua, am fost in somaj in perioada decembrie 2009 - martie 2010. M-am angajat la o firma pe perioada nedeterminata. Firma se ocupa cu vanzari de diverse ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? tomaalina tomaalina buna seara,va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de ajutor de somaj in conditiile in care sunt insarcinata in luna a-8-a,iar angajatorul mi-a intrerupt ... (vezi toată discuția)
Somaj cristina ciocirlan cristina ciocirlan Buna ziua. dupa ce perioada de la angajare poti beneficia de somaj? (vezi toată discuția)