avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratie rectificativa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratie rectificativa

salut,
se poate depune decl rectificativa in 2012 pentru anul 2010 la decl 200?
Cel mai recent răspuns: Rodica Teodorescu , Consultant fiscal 11:13, 17 Martie 2012
Eu stiu ca se poate depune corectie numai pentru anul anterior.
da, puteti depune D200 rectificativa pentru anul 2010. Declaratia fiscala poate fi corectata pe perioada de prescriptie a impozitului sau pana la data inspectiei fiscale (daca perioada si impozitul au facut obiectul inspectiei fiscale nu mai puteti depune declaratie rectificativa) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 trebuie depusa sau nu? sub_bass2002 sub_bass2002 Buna . Am o intreprindere individuala si nu stiu ca trebuie sa depun declaratia 220 pana la 31 ianuarie 20102 sau nu. Va rog ajutati (vezi toată discuția)
Decizie impunere nikuteau nikuteau Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri: -la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)
Rectificare declaratie gabr gabr Buna seara rog sa mi dati un sfat in anul 2012 am avut un faimos contabil care a facut ce a vrut el din hartii .Am descoperit ca din anul 2010de la infiitare ... (vezi toată discuția)