avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere termeni din italianã în românã
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere termeni din italianã în românã

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu traducerea exacta in romana a urmatoarelor expresii:
- in sede referente
- in sede deliberante
- in sede redigente
- in sede consultiva

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2012
Sacontala, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:17, 18 Martie 2012
Buna ziua,

Fara a avea pretentia de a cunoaste terminologia specifica acestui domeniu, va propun urmatoarea traducere:

- in sede referente - dezbatere generala a proiectului de lege
- in sede deliberante - dezbatere si aprobare de principiu proiect de lege
- in sede redigente - dezbatere pe articole in comisia de specialitate
- in sede consultiva - dezbatere in cadrul altor comisii care au dreptul de a se exprima asupra textului in limita regulamentului

Explicatii si referinte puteti gasi si la urmatoarel linkuri:
[ link extern ]
[ link extern ]
Cu placere!
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul pentru obþinerea certificatului de traducãtor în limba araba ºi recunoaºterea diplomelor emise de alt stat leilaa leilaa buna ziua ,am niste intrebari daca sunteti amabili sa mi raspundeti ,eu am o diploma de bac araba,si sunt studenta la fac de literatua engeza intro tara ... (vezi toată discuția)
Cine a susþinut examen mcc - traducãtor spaniolã? Costa Blanca Costa Blanca Pentru cei ce au sustinut examenul pentru romana-spaniola//spaniola-romana, a fost greu? Ce texte vi s-au dat?Care a fost gradul de dificultate? (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat sonrisa sonrisa Buna ziua, Am diploma de traducator autorizat pe stiinte economice eliberat de Min. Culturii in urma unui examen special, insa am inteles ca nu pot face ... (vezi toată discuția)