avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea cauzei - plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea cauzei - plangere contraventionala

In urma cu un an sotia mea a fost oprita de un agent pe motocicleta sub pretext ca in urma cu o statie nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni. I-a ridicat permisul de conducere si cand sotia mea i-a explicat ca nu era nimeni pe trecere si nu semneaza procesul verbal acesta a oprit un martor din trafic si a consemnat in p.v. spunandu-i ca daca vrea sa conteste in instanta a fost filmata video. A formulat plangere contraventionala in instanta recuperand permisul avand termen in martie a.c. Nu s-a prezentat la primul termen deoarece avea probleme cu serviciul si a aflat de pe net de ,,suspendarea cauzei pt neindeplinirea obligatiilor stabilite in sarcina instantei. totodata acasa a primit o citatie ": ,, T.ADM -veti certifica in conf. cu orig. inscrisurile depuse,veti depune inca un exemplar de pe actiune, sub sanct.susp.art114 al 3,4 cpc,veti depune toate docum care au stat la baza intocmirii p.v. de contraventie ,inclusiv plansele fotosau copie dupa inreg.video si veti indica adresa martorului''.
Acum nu stim la cine se refera instanta si daca trebuia sa platesc amenda? sa o atasez la dosar ? daca nu am platit-o atunci acum o platesc integral sau la jumatate? si o depun la dosar ?
ce trebuie facut mai departe ? mai poate circula cu permisul sau trebuie predat politiei ? mentionez ca la dosar a avut toate actele mai putin amenda.va multumesc mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2012
tomas dona, utilizator
Cel mai recent răspuns: tomas dona , utilizator 12:42, 17 Martie 2012
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare solutie instanta vladu_valii vladu_valii buna ziua. daca aveti timp va rog sa ma ajutati cu un raspuns: - am contestat doua pv contraventie de rovinieta la judecatorie.Am depus pv in original, ... (vezi toată discuția)
Repunerea pe rol adrian _p adrian _p dosarul a fost suspendat pana la indeplinirea obligatiilor stabilite in sarcina petentei - depunerea la dosar copii certificate ale inscrisurilor atasate ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces alex1990 alex1990 Buna ziua am si eu o intrebare si totodata o nelamurire.Anul trecut in data de 10 octombrie mia fost retinut permisul de conducere si pe 23 ... (vezi toată discuția)