avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Asociat unic poate fi PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Asociat unic poate fi PFA?

Buna seara,

Sotul meu este asociatul unic al unei microintreprinderi SRL-D. In acest caz se mai poate autoriza ca PFA? Exista vreun conflict in acest sens?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 22:06, 17 Martie 2012
Din punctul meu de vedere asociatul unic poate fi si PFA. Conflictul de interese apare in momentul in care intre cele doua ar exista un contract de prestari servicii sau se presteaza activitati economice in defavoarea celeilalte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ContSters118838 ContSters118838 Buna ziua, Exista conflict de interese intre o persoana care este asociat la o firma si in acelasi timp este si pfa la aceeasi firma? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Facturari intre pfa si srl cu acelasi administrator laurentiu_neagu laurentiu_neagu Buna ziua, Am un SRL in care sunt unic asociat si administrator. In acelasi timp, am si un PFA. Doresc sa emit facturi intre cele 2 entitati (factura emisa ... (vezi toată discuția)
Actionar si administrator la o firma si asociat unic la o alta firma b.stefan78 b.stefan78 Sunt actionar cu 50 % la o firma (srl) si totodata sunt si administratorul firmei respective.Pe langa acestea am o firma unde eu sunt asociat unic.Intrebarea ... (vezi toată discuția)