avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare

Buna ziua,
Exista conflict de interese intre o persoana care este asociat la o firma si in acelasi timp este si pfa la aceeasi firma?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 20:00, 30 Noiembrie 2012

Conflictul de interese nu poate aparea atunci cand pot exista relatii de colaborare intre societatea la care detineti parti sociale si dvs ca PFA dar se poate discuta despre acest conflict atunci cand intre cele doua ar exista un contract de prestari servicii sau se presteaza activitati economice in defavoarea celeilalte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic poate fi pfa? v_florina v_florina Buna seara, Sotul meu este asociatul unic al unei microintreprinderi SRL-D. In acest caz se mai poate autoriza ca PFA? Exista vreun conflict in acest ... (vezi toată discuția)
Actionar si administrator la o firma si asociat unic la o alta firma b.stefan78 b.stefan78 Sunt actionar cu 50 % la o firma (srl) si totodata sunt si administratorul firmei respective.Pe langa acestea am o firma unde eu sunt asociat unic.Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii de consultanta in constructii rafipafy rafipafy Buna ziua, Este neaparat nevoie de un contract de colaborare pentru plata unei facturi de prestari servicii de consultanta in constructii? (vezi toată discuția)