avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituire

sunt intr-un proces de granituire cu vecinul meu. la expertiza sa depistat ca am intrat in curtea vecinului 6m dar problema este ca nu am stiut si acolo exista o constructie(am ridiact casa in 2005) .exista posibilitatea ca sa fiu demolat va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat sunt disperat deoarece este singura locuinta pe care o am va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters241434 , utilizator 03:25, 18 Martie 2012
Daca deja s-a constatat acest lucru printr-o expertiza tehnica de specialitate, dispusa de instanta, iar dvs. nu aveti obiectiuni la raport, singura solutie pentru a preintampina o eventuala demolare este sa va intelegeti cu vecinul.
Fie ii platiti suprafata de teren respectiva, daca este de acord, fie ii puteti da la schimb o suprafata egala de teren din curtea dvs., gardul urmand sa se ridice tinandu-se cont de acest lucru.
Puteti face o tranzactie in acest sens pe care sa o depuneti in instanta.
Daca nu este de acord, nu va ramane decat sa asteptati hotararea instantei si abia apoi veti decide ce puteti face.Oricum, mai aveti si caile de atac.
In concluzie nu disperati si incercati sa va intelegeti cu vecinul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire Mutunel Mutunel Buna ziua. Va rog sa mă sfatuiti in următoarea problema. Am cumpărat o casa care era pe limita de proprietate, am vrut sa o mansardam dar la expertiza s- a ... (vezi toată discuția)
Granituirea lucian100 lucian100 vecini mei au construit acum 20 de ani o locuinta ,dar ei nau stiut ca nu sint pe locul lor in totalitate.la ora actuala ma intereseasa daca pot sami recuperez ... (vezi toată discuția)
Incalcarea proprietatii adrian_25jones adrian_25jones Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si evantual ceva legi care sa ma ajute in solutionarea problemei de mai jos . Parintii mei detin in mod legal ... (vezi toată discuția)