avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la cim

Institutia la care sint angajat pe perioada nedeterminata mi-a trimis prin posta in 2012 sa semnez 4 acte aditionale la cim pentru perioada 2008 - 2012. In decembrie 2011, intimplator am constatat ca exsista acte aditionale pe numele meu semnate doar de angajator si care nu au fost intocmite cu acordul partilor. Sint obligat sa le semnez acum? Daca nu semnez, care sint consecintele? Fiecare act aditional a fost intocmit pentru o perioada de 11 luni in fiecare an.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
Drcristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 18 Martie 2012
Intre altele a fost modificata functia/meseria. Conditiile de lucru sint altele incepind din 2008 ( zona cu grad ridicat de risc/ MAE Romania confirma periodic pe situl oficial acest lucru )
Drepturile salariale au fost stabilite unilateral potrivit actului aditional si fara negociere.In prezent mi se solicita semnarea a 4 acte aditionale pentru anii anteriori plus cel in derulare.
Daca acele acte aditionale nu sunt conforme cu realitatea, atunci nu le semnati ... ele pot fi semnate in conditiile in care ceea ce se stipuleaza in ele este confornma cu situatia de la vremea respectiva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca nesemnat. ciprianmuresan77 ciprianmuresan77 BUNA ZIUA, revin cu o alta intrebare: m-am angajat la o firma cu data de 1 aug. 2012. CIM semnat pe perioada determinata conform Legii de 3 luni, deci pana la ... (vezi toată discuția)
Determinarea contractului jalaboi jalaboi M-am anjagat de la 1 febr 2008 in locul altei persoane,adica perioada determinata de 2 an?!!!. Pe 1 mai 2009 mi s-a zis de la birou ca sunt pe post, adica pe ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata nicotorok nicotorok Buna ziua, Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns? Unei salariate i se suspenda ctr. munca pt ingrijire copil incepand cu 02.04.2010, o alta persoana va ... (vezi toată discuția)