avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa

salut, am o intrebare:nu am inregistrat iesiri in rjip, din anii anterior, cum pot corecta greseala?
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
B EDIT, utilizator
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 12:07, 18 Martie 2012
Depuneti o declaratie 200 rectificativa pt anul respectiv, dupa stabilirea reala a situatiei fiscale din anul de raportare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare declaratie gabr gabr Buna seara rog sa mi dati un sfat in anul 2012 am avut un faimos contabil care a facut ce a vrut el din hartii .Am descoperit ca din anul 2010de la infiitare ... (vezi toată discuția)
Declaratie rectificativa B EDIT B EDIT salut, se poate depune decl rectificativa in 2012 pentru anul 2010 la decl 200? (vezi toată discuția)
Formularul 600 depus gresit LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata impozitata in SISTEM REAL, platitoare de TVA si tin contabilitatea in partida simpla. Problema mea se refera ... (vezi toată discuția)