avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cazul unui roman,care semneza o hartie in limba ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cazul unui roman,care semneza o hartie in limba straina-NEADEVARATA:

Buna ziua,problema mea e ca am semnat o hartie in limba straina in care scrie ca ,,cumnatul meu mi-a dat o suma de banii-pe care am semnat-o,dar ceea ce scrie acolo e ceva de speriat,el banii nu mi-a dat in mana ci,am cheltuit impreuna pentru o afacere,dupa care cu mare scandal a plecat,Asta fiind,si este intr-o tara straina-in care nici eu nici el nu avem cetatenie.:O
Cel mai recent răspuns: savaaurel , utilizator 12:34, 18 Martie 2012
faptul ca niciunul din voi nu aveti cetatenia statului in care este scris documentul nu are nicio importanta. cum ati putut semna un document fara sa.l cititi? frate frate dar branza.i pe bani. se potriveste si in cazul dv. si unde are rezidenta cumnatul dv? o zi buna va doresc.
eu Slovacia -el Austria,si actul semnat era asa pentru ca in timps sa aduce celelalte hartii-ceeace nu s-a intimplat.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
savaaurel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu recunoasterea datoriei savaaurel savaaurel Buna ziua,am si eu nu of... Eu si cumnatul meu am convenit sa cumparam o licenta germana,de renovari de usii si tocuri.A imprumutat si el ,am avut si ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare automobil intre frati daniel77baban daniel77baban Buna ziua, Am cumparat o masina din Spania prin intermediul fratelui meu care are rezidenta acolo. Dupa ce am scos doua numere rosii, la incercarea de a ... (vezi toată discuția)
Munca la negru in germania RoXy_11 RoXy_11 buna ziua! am cautat date despre munca la negru si am gasit aceasta pagina, pot sa spun ca sunt intr-o situatie similara daca nu si mai rau pentru ca am creat ... (vezi toată discuția)