avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... relatii cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

relatii cu vecinii

Buna ziua.Am 2 intrebari. 1...La ce distanta de locuinta mea poate amplasa un vecin padocul de gaini,gaste (latimea terenului este de 10 metri)? 2.Tot acelasi vecin are 2 autoutilitare,care le parcheaza pe domeniul public(dintre care una nefolosita de 7 luni) adica pe strada,fapta care este interzisa prin lege.La cine sa fac sesizare,la politia locala sau la politia de circulatie circulatie / Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:55, 21 Martie 2012
Incercati solutionare problemelor pe cale amiabila,avand in vedere relatiile de vecinatate cu persoana
Daca totusi sunteti interesat in eliberarea domeniului public ,puteti sesiza oficial serviciul Directia Corp Control din cadrul primariei,dar aceasta autoritate va dispune suplimentar masurii de ridicare a autovehiculului si eventuale sanctiuni pecuniare ,care vor avea ca si consecinta inrautatirea relatiilor intre dvs si persoana in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin in mediu urban - acces auto si alte cateva probleme andreifuf andreifuf Am cateva probleme cu vecinul meu. Locuiesc in Bucuresti sector 3. Situatia e astfel: am un teren cu casa, cu acces la drum public. Langa mine am un vecin, cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru "terasa" in fata magazinului meu stonemania stonemania Buna ziua. Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns la o nelamurire a mea. De curand am deschis un magazin de bijuterii in Bucuresti, mai exact pe Bulevardul ... (vezi toată discuția)
Ridicare vehicul abandonat agsimona agsimona Buna ziua. Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa. Din cauza ... (vezi toată discuția)