avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant firma fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant firma fara activitate

Buna seara, in cazul unei firme care in anul 2011 nu a a avut activitate pe langa bilant "pe zero" mai sunt necesare si completarea tuturor celor 10 note explicative, al raportului administratorilor etc. ? Va multumesc anticipat celor care isi pierd timpul sa raspunda unui incepator in meseria de contabil.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
elenailie, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenailie , utilizator 08:05, 22 Martie 2012
eu am depus si anexele cu zero dar fara ra[portul administratorului ,in bilant nu trebuie sa ai zero in formularul 10 nu ai sold initial din anul precedent ?
Pentru anul precedent am anumite solduri, ma refeream pe zero pentru exercitiul financiar 2011. Multumesc mult de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profit nerepartizat bilant ong 31.12.2011 Iulia_A_68 Iulia_A_68 Buna ziua!Incerc sa finalizez intocmirea unui bilant ong,forma prescurtata..La data de 31.12.2010 s-a inregistrat profit din activitati fara scop ... (vezi toată discuția)
O.n.g. cu activitate economica. corelatie bilant cu declaratia 101 bcornelia bcornelia In declaratia 101 pe 2013 am o pierdere de 522. Soldul initial Db al cont. 121 este 261, iar soldul final Db al contului 121 este 783, diferenta dintre cele ... (vezi toată discuția)
Intocmire bilant an 2013 alice53 alice53 o societate a fost la impozit pe profit pana in 31.01.2013 ... cu data de 01.02.2013 ea a devenit microintreprindere.... cum se face bilantul pt anul 2013 ... (vezi toată discuția)