avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintegrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintegrare

din eroare ,ca unitate ,am constatat nulitatea contractului individual de munca unei persoane angajate . decizia a fost contestata si salariata a castigat in instanta . in urma hotararii instantei de fond am reintegrat-o in activitate. intre timp, unitatea a promovat o alta actiune prin care solicita instantei sa constate nulitatea contractului individual de munca al salariatei , cum ar fi trebuit de la inceput. de aceasta data unitatea a castigat procesul iar salariatei i-a incetat contractul de munca in baza acestei hotarari . a urmat recursul in primul dosar promovat de catre salariata pe care la castigat la curtea de apel ( dosarul in care constatase nulitatea unitatea ). la a doua actiune , cea promovata de unitate , salariata a declarat recurs care inca nu s-a solutionat. acum, salariata a facut o cerere de reintegrare in baza primei hotarari care este definitiva si irevocabila . consider ca n-o pot reintegra atat timp cat am promovat din partea unitatii o alta actiune prin care am solicitat de aceasta data sa se constate nulirtatea contractului de munca de catre instanta , instanta a constatat-o , am incetat contractul iar recursul nu s-a solutionat. Aveti alta parere? Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 19 Martie 2012
Cred ca trebuie formulata o cerere de revizuire .. intrucat veti avea doua hotarari contradictorii .. se va putea solicita si suspendarea executarii a celor doua hotarari pana la solutionarea cererii de revizuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiunea penala poate fi motiv de revizuire ? cristiannegru cristiannegru unitatea a formulat o actiune civila impotriva unui salariat. Actiunea civila a avut ca obiect: angajarea raspunderii patrimoniale pentru gestionarea ... (vezi toată discuția)
Revizuire - tardivitate ? anulare hotarare ? oanaportar oanaportar - litigiu de munca: - angajatorul: a formulat o actiune de Revizuire /12.03.2014 a unei hotarari /primita 27.09.2013 ( Tribunal ), indreptata ( eroare ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca mariamihai mariamihai Mi-a fost desfacut contractul de munca de o societate nationala si la tribunal am castigat.Am fost reincadrata in munca pana a la judecarea recursului si ... (vezi toată discuția)