Buna ziua,
Ma confrunt cu urmtorea speta :
Am timbrat o cerere de chemare in judecata pe data de 13.03.2012 si am transmis initial pe fax si ulterior prin curierat rapid in original taxa de timbru si timbrele fiscale, cu adresa de inaintare inregistrata la judecatorie pe data de 14.03.2012 - data termenului chemarii in judecata.
Nu m-am prezentat la proces si am constatat pe site-ul judecatoriei ca cerere mi-a fost anulata.
Ce pot face in aceasta situatie?Taxa a fost achitata anterior temenulului si mai mult decat atat a fost depusa la dosar in data termenulului de judecata.
Va multumesc!
Poate nu ati timbrat suficient. Oricum trebuie sa faceti recurs. Cred ca singura explicatie pentru anularea ca netimbrata a cererii este ca nu ati platit taxa de timbru in cuantum suficient. Pe citatie nu s-a mentionat care era cuantumul acestei taxe de timbru?
Am platit taxa exacta(cu vreo 2 lei in plus chiar) si timbre judiciare exacte.Am transmis prin fax initial (nu era pima judecatorie la care procedam in acest fel), oricum doream sa o stramutam ca exista o banuiala legitima, intarita de altfel acum #-o