avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Semnaturi necesare pentru amenajarea unei parcari in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Semnaturi necesare pentru amenajarea unei parcari in locul unui spatiu de joaca pentru copii

Buna ziua
De cate semnaturi as avea nevoie pentru amenajarea unei parcari in locul unui loc de joaca pentru copii?trebuie semnatura proprietarilor auto sau si a celorlalti locatari din zona?
Cel mai recent răspuns: mirela01 , utilizator 14:14, 19 Martie 2012
Initial trebuie sa va asigurati ca autoritatea publica locala este interesata in schimbarea destinatiei spatiului
Nu fac eu petitia.Un vecin care a uitat ca a copilarit in terenul de joaca,vrea sa il transforme in loc de parcare ,si pentru asta umbla pe la vecinii cu auto pentru semnaturi.Eu am copil si nu vreau acest lucru.Are vreo sansa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare cota teren aferenta unui bloc catre un alt bloc mdutan mdutan Buna ziua, Dorim sa transformam terenul comun dintre blocul nostru si blocul vecin in parcari. Acest teren apartine in proportie de 50% blocului nostru si ... (vezi toată discuția)
Cota parte teren loc de parcare ovibarosanu ovibarosanu Buna ziua.Am si eu o nelamurire...locuiesc intr-un bloc de 48 de aprtamente unde fiecare apartam.are o cota parte din teren aprox.40 mp de apartam(cea ce ... (vezi toată discuția)
Dreptul de teren din preajma blocului dragosb1 dragosb1 Buna ziua. Doresc sa va adresez o intrebare: Suntem o asociatie de proprietari din Iasi si avem o nelamurire. Pe titlul de proprietate (eliberat in 1977-data ... (vezi toată discuția)