avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Asigurare si verificare tehnica pentru un tractor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Asigurare si verificare tehnica pentru un tractor agricol

Pentru un tractor agricol trebuie platita asigurarea obligatorie? Dar verificarea tehnica trebuie facuta? Daca da, unde se face?
sigur ca da eu am platit pentru un u 650 . iar in privinta verificarii tehnice nici nu incape indoiala atata timp cat iesi pe drumurile publice indiferent ca sunt asfaltate sau pietruite

verificarea se face la un itp autorizat pentru tractoare sau la rar

[Mesaj editat - pct. 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz inregistrare tractor de catre primarie cristinacarina cristinacarina Buna ziua!Va rog sa imi spuneti ce posibilitati legale exista pentru inregistrare tractor la primarie,in conditiile in care functionarul a refuzat sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare tractor la primarie anisoara2017 anisoara2017 Buna ziua, Spuneti-mi si mie,va rog, ce acte sunt necesare pentru inregistrarea unui tractor agricol la primarie. Va fi folosit exclusiv pentru munci ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism la primarie gigione01 gigione01 Am vazut zilele acestea circuland pe sosea un ARO cu numar de inregistrare de la Primarie. Eu am un Oltcit.Dar as vrea sa-mi iau una de teren din strainatate ... (vezi toată discuția)