avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inregistrare tractor la Primarie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inregistrare tractor la Primarie

Buna ziua,
Spuneti-mi si mie,va rog, ce acte sunt necesare pentru inregistrarea unui tractor agricol la primarie. Va fi folosit exclusiv pentru munci agricole, dar va circula si pe drumurile comunei, pe traseul locuinta/garaj-camp.Are o capacitate cilindrica de 1346cmc. Am cautat mult pe net, dar am gasit informatii contradictorii, in special legate de necesitatea RAR, ITP. Mi-a fost imposibil sa intru in contact cu cei de la serviciul de inmatriculari, sa ma lamuresc "la sursa". Multumesc anticipat, o zi buna tuturor!!
Ultima modificare: Luni, 26 Iunie 2017
anisoara2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: Claudiu lop , utilizator 13:36, 15 Decembrie 2019
Înregistrarea vehiculelor nesupuse regimului de înmatriculare

Documentele necesare pentru înregistrarea vehiculelor nesupuse regimului de înmatriculare (mopede, maşini şi utilaje autopropulsate sau tractate şi a tractoarelor utilizate în lucrări de construcţii, agricole, forestiere care nu se supun înmatriculării) sunt:
cerere tip din partea solicitantului;
codul unic de înregistrare al societăţii sau actul de identitate, după caz (copie);
actul de dobândire, ori alt act doveditor care să ateste proprietatea asupra bunului supus înregistrării;
fişă tehnică completată de solicitant pe propria răspundere actualizată la 6 luni
dovada achitării impozitului pe vehicul, sau a scutirii de impozit.
dovada plăţii asigurării de răspundere civilă pentru caz de pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie;
orice act doveditor din care sa reiasă caracteristicile vehiculului;
dovada plăţii contravalorii certificatului de înregistrare şi a plăcuţei cu numărul de înregistrare (copie).
Multumesc pentru raspunsul rapid! "orice act doveditor din care sa reiasă caracteristicile vehiculului" - poate fi interpretat ca si date de identificare, adica RAR? Care oricum trebuie pentru incheiere RCA?
Buna ziua . Am un tractor adus din Italia fără acte , cum as putea sa îl înmatriculeze la primărie și ce acte sunt necesare
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar de înregistrare local nicollettaB nicollettaB Buna ziua, am vrut sa inregistrez mijlocul de transport , caroserie: Masina autopropulsata pt lucrari, caroserie ATV, la primarie pentru numar local si nu mi ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism la primarie gigione01 gigione01 Am vazut zilele acestea circuland pe sosea un ARO cu numar de inregistrare de la Primarie. Eu am un Oltcit.Dar as vrea sa-mi iau una de teren din strainatate ... (vezi toată discuția)
Acte necesare inmatricularii unui tractor pe raza comunala eueu1 eueu1 Buna ziua doresc sa stiu ce acte sint necesare inmatricularii unui tractor. conform cu ordonanta lege,...etc . multumesc. (vezi toată discuția)