avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA Polonia
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA Polonia

Buna ! As avea urmatoarea intrebare. Doresc sa cumpar pe persoana fizica de la o firma din Polonia mai multe perechi de incaltaminte . Mi-ati putea spune cat e TVA-ul in Polonia si daca pot sa recuperez acel TVA in vama la intrarea produselor in tara ?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 18:17, 19 Martie 2012
polonia are o cota de tva de 22%.
nu exista vama, fiind vorba de comert intre doua tari membre ue si nu puteti recupera tva facturata de furnizor intrucat ca persoana fizica nu sunteti inregistrat in scopuri de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma neplatitoare de tva doreste sa faca achizitie intracomunitara geanina_free geanina_free Buna ziua, Am un SRL neplatitor de tva si as dori sa aduc niste produse dintr-o tara UE pe care furnizorul mi le da la pretul de vanzare + TVA - ul aferent ... (vezi toată discuția)
Tva ue si non ue doinalisandru doinalisandru Cumpar marfa din UE-Polonia si vand direct din Polonia in SUA. Marfa nu tranziteaza Romania .Ambele firme sunt platitoare de TVA , cu coduri valide. Vama se ... (vezi toată discuția)
Intrebare mihaela495 mihaela495 O firma\" A\" din Ro, inregistrata in scopuri de TVA in Ro, intentioneaza sa cumpere bunuri dintr-o tara UE de la o firma\" B\"cu un cod valid de TVA. Acele ... (vezi toată discuția)