avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot concesiona un loc de parcare?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot concesiona un loc de parcare?

Buna ziua
Am un autoturism care l-amcumparat cu act de mana.Nu am facut acte pe numele meu si vreau sa stiu daca pot concesiona un loc de parcare la adresa din buletin.Am actul de mana precum si niste amenzi pe numele meu cu nr. masinii pe care o am
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:36, 21 Martie 2012
In situatia in care nu detineti documente legale prin care sa sustineti si sa probati titlu de proprietate asupra vehiculului,nu intruniti unul dintre criteriile legal impuse pentru concesionare spatiu cu destinatia de parcare vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa mi se ridice masina pentru ca parchez pe trotuar, langa blocul in care locuiesc? little_30devil little_30devil Paralel cu blocul in care locuiesc este un mic trotuar (jumatate de metru latime).Sunt doar 9 locuri de parcare pentru 2 blocuri de 10 etaje. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Plata auto la financiar catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns la întrebarea urmatoare.: Am domiciliul din buletin pe Călărași, autoturismul tot pe Călărași (logic), ... (vezi toată discuția)
Parcare apartament icxtream icxtream Buna ziua, Recent am achizitionat un apartament, unde fostul proprietar avea si loc de parcare,care este platit pana la sfarsitul anului. Eu nu sunt posesor ... (vezi toată discuția)