avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere admitere creanta si repunere in termen
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere admitere creanta si repunere in termen

Buna ziua, in cazul in care se doreste depunerea unei cereri de admitere a creantei si repunere in termen ce articole se are in vedere pt repunera in termen? ( conform noii legislatii) Din pacate s-a primit prea tarziu notificarea privind procedura de deschidere a insolventei si acum am dori sa o depunem
Cel mai recent răspuns: Avology SRL , Consilier juridic 10:06, 20 Martie 2012
Daca se aplica in cazul dvs.:

Considerăm ca suntem însă în termenul prevăzut de Art.62 (1) lit b, lg. 85/2006 actualizata: “Termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor asupra averii debitorului , care va fi de maxim 45 de zile de la deschiderea procedurii… ”
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2012
Avology SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in termen - deschidere procedura insolventa exuser exuser In aprilie 2011 s-a deschis procedura insolventei unui debitor. Debitorul nu a comunicat lichidatorului numit de instanta lista tuturor creditorilor. Unul ... (vezi toată discuția)
Repunerea in termen pentru admiterea creantei cosmincebuc cosmincebuc Buna ziua... Am o nelamurire, mi-a fost comunicata Notificarea privind deschiderea procedurii falimentului pe data de 02 a lunii iar termenul de inscriere a ... (vezi toată discuția)
Deschisa procedura insolventei. in baza art. 36 din legea nr. 85/2006 se suspendã judecarea exuser exuser As avea si eu nevoie de ajutor in legatura cu urmatoarea speta: la data de 15.09.2011 SC X SA deschide la judecatorie o actiune avand ca obiect somatie de ... (vezi toată discuția)