Buna ziua.Sunt asociat la o firma care momentan este suspendata In timpul functionarii firmei la sfarsitul anilor au fost scosi bani din firma de catre unul din asociati sub forma de dividente din profit fara ca ceilalti doi asociati sa semneze vreun act.Se mai poate face ceva acum cand firma este suspendata?
Este o operatiune ilegala, repartizarea de dividente se face prin hotararea tuturor asociatilor, dupa aprobarea bilantului. Puteti sa il determinati sa aduca banii inapoi pe cale amiabila sau sa il obligati pe cale legala. Verificati in contabilitate cum si cine a facut repartizarea dividentelor, modul de inregistrare a operatiunii de repartizare etc.
Puteti sa gasi o solutie amiabila problemei dumneavoastra apeland la procedura medierii. Informatii despre mediere si mediatori gasiti pe siteurile si blogurile de specialitate, precum si pe site-ul Consiliului de mediere, www.cmediere.ro.
Divort
ContSters161228
Buna ziua
Am o intrebare. Am primit o citatie intr-un proces de divort ( binenteles al meu) in care e trecut faptul ca vina ne apartine amandoura , ca ... (vezi toată discuția)