avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladiri

Am mostenit de curand prin succesiune un apartament. Domiciliul meu in actele de identitate este la adresa apartamentului mostenit. De patru ani detin o alta locuinta (casa) in aceiasi localitate cu apartamentul mostenit, casa in care locuiesc de la data dobandirii. Organele fiscale solicita impozitarea diferentiata a celei de-a doua locuinte care in ordine cronologica este apartamentu, pe motivul ca domiciliul din actele de identitate este la adrea acestuia.
Cum pot beneficia de prevederile art. 252 (2) CP Fiscala, in aceasta situatie?
Cum sa procedez cu organele fiscale care nu vor sa tina cont de prevederile art. 252 (2) CP Fiscala.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:43, 21 Martie 2012
Trebuie sa va faceti mutatie domiciliu ( la serviciul de evidenta a persoanelor din cadrul primariei). Apoi va duceti din nou la directia fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri bveronica bveronica buna ziua am construit o casa la care urmeaza sa se faca receptia si sa se stabileasca impozitul aferent, in urma unui act de vanzare cumparare de ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe. apartament dobandit prin succesiune - og 59/30.06.2010 Varul Varul Avand in proprietate un apartament, am dobandit ulterior prin succesiune al doilea apartament unde am domiciliul si inca o cota parte dintr-un ... (vezi toată discuția)
Calculul impozitului pentru a doua si a treia locuinta. Videodek Videodek as vrea sa stiu cum se calculeaza impozitul pentru locuinte deoarece in ordine cronologica a achizitionarii detin mai intai un garaj,apoi un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)