avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului dupa somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului dupa somaj?

am luat somaj dupa facultate 6 luni si acum lucrez part-time 4ore(cam 7 luni pana nasc),intrebarea mea este daca acest somaj se socoteste la concediul de crestere a copilului tinand cont ca am terminat o facultate la frecventa redusa
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 20 Martie 2012
Perioada in care ati beneficiat de indemnizatia de somaj intra in calculul celor 12 luni , prevazute de art.2 alin.1 din OUG nr.111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului danam82 danam82 am si eu o intrebare.Am fost studenta la o facultate de stat timp de 4 ani la zi pana in vara si am luat licenta.sunt insarcinata in 7 luni copilul urmand sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna ziua As avea si eu o intrebare referitoare la indemnizatia de crestere a copilului, si anume: sunt insarcinata in 7 luni si tocmi am terminat ... (vezi toată discuția)
Cat timp trebuie sa lucrez inainte pentru a beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? cool_girl_em cool_girl_em Buna, sunt in ultimul an facultate la pedagogie. Daca incep sa muncesc din septembrie 2012 pana in iunie 2013, )pentru ca atat tine un an scolar) sunt 10 luni ... (vezi toată discuția)