avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CESIUNE FIRMA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CESIUNE FIRMA

VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU UN MODEL DE HOT.AGA CI CONTR.CESIUNE PARTI SOCIALE AL UNUI SRL CU 2 ASOCIATI CARE CESIONEAZA FIRMA UNEI SINGURE TERTE PERSOANE.

SI INK CEVA: LA CESIUNE PARTI SOCIALE ESTE OBLIGATORIE MARIREA CAP.SOCIAL?
MULTUMESC
Ar trebui sa consultati un avocat, intrucat , din intrebarea dvs, reiese ca ati dori sa "parasiti" o firma. La cesiunea partilor sociale nu este necesara majorarea de capital social.
da.......doresc sa vand un srl care are 2 asociati catre o singura terta persoana.adik se va modif. sediul, asociatul, actul constitutiv, punctul de lucru si ob.de activitate.

multumesc frumos pt.raspunsurile date

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale manolacheflorentina manolacheflorentina va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele probleme: - un srl cu 2 asociati cu activ.suspendata in 2009, acum doreste sa cesioneze partile ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale sovid sovid Buna seara ! Intr- un srl cu doi asociati 50/50% parti sociale si administratori. unul din ei cesioneaza partile sociale celuilalt. In cat timp se rezolva ... (vezi toată discuția)
Cesiune totala parti sociale 3 asociati raluk20 raluk20 Am o nelamurire privind cesiunea totala de parti sociale, si anume: Este vorba de un SRL, avand un capital social de 210 RON, cu trei asociati, fiecare ... (vezi toată discuția)