Am o nelamurire privind cesiunea totala de parti sociale, si anume:
Este vorba de un SRL, avand un capital social de 210 RON, cu trei asociati, fiecare detinand 7 parti sociale. In actul constitutiv al societatii la cap. capital social se precizeaza decat acest aspect, fara a se mentiona si participarea procentuala a fiecarui asociat la beneficii si pierderi a cap.social.
Cesiunea este totala, intrand 2 asociati in SRL.
Am depus dosarul la ORC-Bucuresti, si am avut parte de o amanare pe motiv ca in AGA, ACT CONS.ACTUALIZAT SI CONTRACT CESIUNE nu am scris corect participarea procentula a asociatilor la cap.social.Intrebarea mea este?
Fiecare asociat care iese, detine 33,33% din cap.social, pt.ca la unul am rotunjit la 33,34% ca sa imi dea 100%? Sa sriu in acte 33,33% la fiecare ,fara sa rotunjesc?Nu am fost la termen,referentul zicandu mi k nu sunt probleme la dosar.Banuiesc k asta este singurul motiv!Multumesc!
Cum ati impartit procentele celor 3 asociati, este corect, ele se rotunjesc. Intrebarea este daca cei doi care intra au primit 50 cu 50? Poate ca aici ati gresit. In Hot. era important cat primesc cei 2 noi intrati, pt ca de cei vechi se stia.
Asociatii care au intrat in societate au primit astfel:
Primul a primit 33,33%, iar al doilea a primit 66,67% (calculat si cu participarea pocentuala rotunjita), deci nu vad unde as fi gresit.
Sunteti sigur ca se rotunjesc, cineva mi- a spus k trebuie sa scriu exact cum iti da in calculator , fara sa rotunjesc, pt. ca am rotunjit si la al doilea asociat care a intrat in firma (de la 66,66% pana la 66,67).
Am vrut sa ceri pareri exacte de la cei care lucreaza pe registru, ca sa nu ajung in instanta cu dosarul, sa ma judec.
Va multumesc!