In primul rand buna ziua tuturor...
Deoarece eu si tatal nu suntem adepti proverbului "capul plecat ,sabia nu-l taie"
si nu aceptam ca primaria si "mahari" locali sa isi bata joc de noi , am avut diverse probleme si batali cu acestia, in care am iesit invingatori de fiecare data deoarece tatal meu chiar daca e certat cu legea o si cunoaste...Una dintre cele mai haioase este atunci cand primaria nea facut impozitul la casa 15.000 lei dupa care lau "redus" la 1.500 deoarece neam dat seama ca voiau sa ne faca cu un "0", evident ca nu am acceptat sa tacem din gura in urma abuzului , asa ca am facut plangere la politie ,aducand ca dovezi hartia oficiala de la primarie cu taxele si impozitele marite de 10 ori + o inregistrare cu angajati primariei care ne ziceau ca avem de platit acea suma si sa ne grabim sa o platim cat mai repede...Ghici ce ..politia nu a luat nici o masura deoarece acuzatia erea "nefondata" ..Pe aceasta cale va intreb si pe voi: Ce dovezi imi mai trebuiau inafara de hartia oficiala a primariei si inregistrari cu angajati acesteia care sustineau acea suma..???
Si asa pe fiecare an ..la sfarsitul si inceputul veri ne "santajeaza" cu diferite acuzati total in afara legi si nefondate..nu putine au fost cazurile in care neam luat (la propiu) la bataie cu ei(jandarmi si politisti) si evident ca " am invins de fiecare data" folosindune de pumn si de legea pe care ei sustineau ca am incalcato. Toate astea ca nu cotizam cu un procent din afarcerea noastra la "mahari" , leas fi dat cu draga inima daca as fi scos sa am de unde...
Iar acum lea venit o alta idee indrazneata sa ma acuze ca am furat UN TELEFON!!:O ce mam speriat X-(
Asa ca iata o scurta povestire din plangerea mea pe care ori o so trimit la parchet ori la dna.
Tot ce vreau este sa ma ajutati cu articolele de lege daca se poate..
DOMNULE PRIM-PROCUROR
Subsemnatul (………………), domiciliat in jud. (……………………………………………………) formulez plangere penala impotriva numitului(……Garcea……..), agent la politia(……………………..).
In cursul zilei din data de 02 03 2012 am fost ridicat de pe strada de catre un agent al politiei si am fost dus la sectia de politie pe baza dorintei agnetului(……….Garcea………),de a discuta cu mine.
Din momentul in care am intrat in sediul politiei agentul (Garcea )impreuna cu alti agenti sau purtat amenintator cu mine si miau facut perchezitie corporala cerandumi un anume telefon, dar neperezentandumi nici macar motivul pentru care imi fac perchezitie. Gasind asupra mea un alt telefon, mi lau luat fara voia mea si au copiat codul IMI al telefonului spunandumi ca verifica daca este furat. Dupa terminarea perchezitiei miau spus sa le aduc un anume telefon pe care acestia banuiesc ca eu lam furat din incinta casei mele si ma lasa im pace, iar in caz contrar o sa ma aresteze. Cerandule detail despre acuzatia pe care acestia mi-o aduc miau spus ca numarul de telefon dupa care am sunat este urmarit, deasemenea si telefonul, moment in care agentul (Garcea ) a scos un dosar la care avea atasat un cd pe care ulterior la bagat intr-o unitate pc , spunandumi ca pe acel cd are 2 intregistrari cu mine sunand la numarul de urgente 112 si la Primaria (……………..) dupa telefonul furat.
Dupa terminarea asa zisei anchete ,facuta de catre agentul :::::::::::::::::: , catre mine, un minor, agentul ………. mia spus sa ma mai prezint la sectie in baza unei citati pe care am primito pe data de 01.03.2012 din dosarul nr.148/P/2011
,dosar in care eu ma judec cu …… …………………….. Prezentanduma la sectie in cadrul dosarului 148/P/2011 am fost intrebat din nou tot de telefon de catre agentul Garcea ,deoarece iam spus ca eu nu stiu nimic de nici un telefon sic a am venit doar pentru dosarul nr148/P/2011 acesta mia spus ca nu il intereseaza acel dosar ,vrea doar sa ii aduc telefonul si ma lasa inpace, daca nu o sa ma aresteze in baza acelor inregistrari.
Deoarece agentul politiei (………….) , (……Garcea ……), ma amentinta cu niste fapte pe care nu leam facut , nu isi face datoria de a solution dosarul nr. 148/P/2011(un dosar in care sunt parte vatamata) si imi incalca mie si familiei mele dreptul la intimiate prin ascultarea telefoanelor fara mandate, il acuz de urmatoarele:
((Aici mam cam blocat))
Am uitat sa precizez ca "furtul" ,spun ei a fost facut in vara anului trecut..dar de atunci si pana acum nu au zis nimic. Am si inregistrare cu ei cand ma ameninta ca ma aresteaza daca nu le dau telefonu, ca au urmarit cartela dupa care sa dat telefon din telefonul furat etc...adica tot ce sustin mai sus in scris este "recunoscut" si de ei in inregistrarile mele... Daca plangerea nu este facuta destul de bine va rog sa ma corectati.
Furt
Andreeea_
De curand mi s-a furat telefonul.Eram la chef la o pensiune cu colegii de la facultate, acestui grup i s-au alaturat inca 2 persoane, venind cu pretextul de a ... (vezi toată discuția)