avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proces verbal adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

proces verbal adjudecare

dupa adjudecare dar pana la depunerea pretului de catre adjudecatar, debitorul mai poate plati creanta?:(
care-i textul care-i interzice?
Cel mai recent răspuns: ContSters244210 , utilizator 15:26, 1 Aprilie 2012
e act de executare..am eu asa o hot, a mea nu a altuia...evident ca aparator
speta e asa..constatare nulitate act adjudecare, sectorul 1 declina ca-i valoarea de competenta TB, tb zice ca nu-i- pe motiv ca-i act de executare, am conflict negativ, curtea de apel stabileste ca-i sectorul 1 ca instanta de executare, ICCJ respinge recursul
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
ContSters244210, utilizator
[ link extern ] *

[ link extern ]

[ link extern ]

practica..

debitorul,clientul meu depune restul de creanta chiar daca s-a adjudecat si pretul nu a fost depus..Ce se intampla mai departe?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! Irina S. Irina S. Daca s-a incheiat in proces verbal de licitatie, prin care se constata ca..creditorul a adjudecat in contul pretului..urmand ca in termen de 30 de zile sa ... (vezi toată discuția)
Plata creantei dupa vanzarea la licitatie a imobilului Bobonex Bobonex Vreau sa intreb si eu daca este posibil ca dupa vanzarea la licitatie a unui imobil(in cadrul executarii silite imobiliare), insa pana la emiterea actului de ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat un apartament prin executare silită și am achitat jumătate din preț. mai am 20 de zile până trebuie să pun diferența, dacă renunț ce se va întâmpla cu bănuții mei? Curelaru r Curelaru r Buna ziua Am adjudecat un apartament prin executare silită și am și achitata jumătate din el și mai am 20 zile pana ce treb sa pun diferența Pers ... (vezi toată discuția)