avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare comuna?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare comuna?

Exista vreun caz in care s-a facut deja uz de noua lege si sa fie incredintat minorul ambilor parinti? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cornel munteanu , utilizator 12:35, 21 Martie 2012
Fara intelegere amiabila nu se poate obtine incredintarea comuna? Din cate inteleg eu, doar in cazuri bine intemeiate (comportament abuziv, neglijenta, etc) se mai scindeaza autoritatea parinteasca. Exista o brosura cu explicatii referitoare la noua lege la tribunal in care scrie asa. Si totusi... cu toate ca am dovedit ca din toate punctele de vedere, interesul superior al minorului ar fi sa locuiasca cu mine, judecatoarea a decis sa fie incredintat mamei. Este strigator la cer!!!!!!!! Pot da detalii cu motivele pentru care - fara indoiala - interesul Ingerasului meu ar fi sa locuiasca la mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort / nelamuriri silster silster Prin sentinta de divort s-a hotarit : - desface prin comun acord casatoria - autoritatea parinteasca va fi exercitata de catre ambele parti ... (vezi toată discuția)
Ci la 14 ani. parinti divortati giordano giordano Buna seara! Un copil încredinţat mamei spre creştere şi educare prin hotarâre judecătorească. Din hotărâre rezulta ca tata nu este decăzut din ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara minor cu parinti divortati ciel_bleu ciel_bleu Buna ziua, Desi am citit pe forum celelalte postari referitoare la subiect, nu imi este clara situatia, deoarce nu reusesc sa inteleg decizia de divort a ... (vezi toată discuția)