avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de risc maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de risc maternal

sunt angajata unei firme de incaltaminte din 15 iunie 2011 .In decembrie am ramas insarcinata iar la sfarsitul lui ianuarie in concediul de risc maternal.Saptamana trecuta ma sunat directoarea firmei anuntanduma ca sunt ceva probleme si sar putea ca firma sa dea faliment sau sasi schimbe denumirea ca urmare sa ma prezint la locul de munca si sa lucrez 3 zile ca pe urma sami bab lichidarea ca sa ma poata reangaja pe cealalta firma:O.este posibil si legal asa ceva?nu stiu ce sa fac.:">
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 20 Martie 2012
Este o aberatie ceea ce va solicita angajatorul ... daca firma da faliment, atunci va poate inceta c.i.m... iar schimbarea denumirii nu este motiv de rechemare la serviciu sau de concediere ...

Schimbarea denumirii nu inseamna si faptul ca se schimba angajatorul .... acesta isi pastreaza drepturile si obligatiile pe care le are fata de dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la cim minculivia minculivia Buna ziua Numele meu e MINCU LIVIA si doresc citeva lamuriri cu privire la contractul sotului de munca Contractul propriu zis e incheiat pe firma DELAMOD ... (vezi toată discuția)
Departament desfiintat - salariata gravida vldl vldl Buna ziua! Sunt intr-o situatie f delicata, firma pentru care lucrez de 7 luni (contract perioada nedeterminata) a anuntat astazi ca va desfiinta ... (vezi toată discuția)
Are anjatorul voie sa dea afara o gravida pentru ca asa considera el? alexatiba alexatiba Sunt angajata la o firma din Iasi din martie 2015 dra contractul de munca l-am semnat abia in aprilie 2015 si era pe o perioada de 3 luni. La sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)