avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita cu debitorul in inchisore
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita cu debitorul in inchisore

cum putem recupera suma de 25000ron reprezentand daune morale intr-un proces penal in situatia in care invinuitul este in puscarie pt omor deosebit de grav (deci f multi ani).In timpul procesului am cerut sechestru asigurator pe casa pe care acesta o detinea atunci dar a fost respins.Am inteles ca sotia lui a vandut imobilul care era bun comun unuia dintre baietii lor prin luna ianuarie.Am facut cerere de investire cu titlu executoriu insa ne este frica ca vom cheltui alti bani degeaba!In cazul in care a vandut casa unuia dintre baietii ei credeti ca actul e legal?
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 15:27, 20 Martie 2012
Puteti solicita revocarea vanzarii apartamentului avand in vedere ca prin încheierea contractului de vanzare-cumparare debitorul dv. si-a provocat insolvabilitatea. Se are in vedere si faptul ca fiul sau este cel care a cumparat imobilul.
puteti solicita anularea vanzarii, executorul si cu avocatul va sfatuieste ce ete de facut
anularea vanzarii se face printr-un nou praces?
Da, instanta de judecata decide acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui imobil in timpul unui proces nicol19790630 nicol19790630 imi poate raspunde cineva daca este legala vanzarea imobilului in timpul unui proces penal (vezi toată discuția)
Pot cumpara un imobil pentru care s-au dispus masuri asiguratorii? nuti ciuflea nuti ciuflea buna ziua, va rog sa imi spuneti daca este vreo problema in a cumpara o casa pentru care s-au cerut masuri asiguratorii,pentru ca acest bun sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu somatie de executare silita gabriela1981 gabriela1981 Buna ziua, Ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea intrebare:care sunt consecintele in cazul in care exista o somatie pe un apartament si nu sechestru, iar ... (vezi toată discuția)