avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?

buna ziua,am si eu o intrebare daca as putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului,in cazul in care am lucrat un an jumatate pana la data de 24 iunie 2008,apoi pe data de 10 uilie a.c.m-am reangajat,si sunt insarcinata in 4 luni jumatate.pot beneficia de indemnizatie daca am intrerupt cateva zile din luna iunie si cateva zile din luna iulie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2008
mihaela_20o7, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 21 Noiembrie 2008
Ca sa beneficiati de indemnizatia pentru cresterea copilului trebuie ca în ultimul an anterior datei naşterii copilului, trebuie sa fi realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului elena_ncl elena_ncl buna ziua! am si eu o problema destul de delicata...din 26 martie 2006 pana in 18 aprilie 2008 am lucrat la o firma iar din 21 aprilie 2008 sunt angajata la o ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate ContSters127526 ContSters127526 Buna ziua, Numele meu este Roxana Tololoi si am o nelamurire cu privire la concediul de maternitate. Contractul meu de munca este inregistrat incepand cu ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare indemnizatie crestere copil DrSam DrSam Buna ziua am si eu o intrebare referitor la acordarea indemnizatiei de crestere a copilului= situatia mea este urmatoarea=in perioada2004-2005 am fost angajata ... (vezi toată discuția)