Buna, am primit o Citatie cu nr.xxxxx in care sunt chemat la sediul politiei din orasul meu l camera 33 in calitate de administrator al firmei mele, in cauza privind LEGAL 2 M. Am sunat si am intrebat despre ce este vorba si mi s-a zis ca am un dosar penal mai vechi de la Microsoft Romania.
Ce sa fac? sa ma prezint, sa nu ma prezint? este ceva grav? trebuie sa-mi iau avocat? sau pur si simplu vor sa ma puna sa cumpar licenta la windows?
Multumesc anticipat, un raspuns rapid mi-ar prinde bine deoarece in curand trebuie sa ma prezint/sau nu :)
aveti o plingere penala provind folosirea unui soft fara licenta. lipsa dvs de la data si ora fixata nu este un lucru bun, dimpotriva. daca nu aveti avocat, puteti merge la politie si sa cereti o aminare a audiereii ptr angajarea unui avocat.
ar fi bine sa discutati cu un avocat inaintea audierii deoarece o declaratie prost intocmita in aceasta faza greu mai poate fi corectata ulterior.
Recomandarea mea este sa va prezentati si sa fiti asistat de un avocat. Firmele au obligatia legala de a avea numai si numai softuri originale, se pot plati amenzi extrem de mari.
Trebuie sa va prezentati la data/ora/locul la care ati fost citat. Daca nu aveti timpul necesar, cereti acordarea unui termen pentru angajarea unui avocat. Atentie, nu declarati nimic altceva.
Da, este recomandabil sa va prezentati insotit de avocat pentru a fi sfatuit corespunzatoar de acesta si a va apara.
Trebuie sa intelegeti cum sa va aparati mai bine si fara avocat va fi foarte greu sa stiti.
Depinde si care sunt probele si presupun ca probe in acuzare exista...
Piraterie si soft
florinuss
buna ziua
sunt administratorul unei sali de net, am cumparat windows 11 buc home edition, am cumparat couter strike plus alte jocuri
in ianuarie 2006 mam ... (vezi toată discuția)