avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Obligativitate cenzor
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Obligativitate cenzor

buna seara.
as dori sa stiu daca este nevoie de cenzor pentru o asociatie sportiva cu 6 membri fondatori si fara angajati.
multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:56, 20 Martie 2012
Trebuie sa fie minim 15 membri pentru a deveni obligatoriu prezenta cenzorului. Deci nu se refera doar la membrii fondatori. E posibil ca la inceput asociatia sa se formeze cu cei 6 membrii fondatori iar in timp numarul lor sa creasca.
Daca totusi se considera necesar o certificare din partea unui cenzor, se poate colabora cu unul si sub numarul de 15 membrii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzor asociatie club dans sportiv AndreeaFolea AndreeaFolea 1. Pentru infiintarea unei asociatii club sportiv cu 4 membri fondatori este necesara mentionarea in statut/act constitutiv si a organelor de control - cenzor. ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei asociatii de parinti adamiulia adamiulia Buna ziua, Facem primii pasi in infiintarea Asociatiei de parinti a gradinitei xx . Ne-am inpotmolit inca de la inceput pentru ca nu stim care este ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie parinti cpaula cpaula In data de 20 aprilie 2012 am trimis un e-mail catre scoala in care invata fiul meu, rugandu-l pe D-nul Director sa informeze parintii din scoala de ... (vezi toată discuția)