buna ziua as dori sa stiu si eu daca se poate ce costuri implica o recuperare de taxa auto in valoare de 1300 euro chiar si orientativ si bineinteles si ce comisioane au domnii avocati. multumesc.
Se face intai o cerere catre AFL unde ati achitat taxa, care este gratuita si reprezinta procedura administrativa prealabila.
Costurile pe care trebuie sa le suportati, pe langa onorariul avocatului, sunt taxa judiciara si timbrul judiciar deoarece in fata autoritatilor fiscale procedura este gratuita.
Astfel, taxa judiciara este de 4 lei plus 10% din suma solicitata, dar nu mai mult de 39 lei. La aceasta se adauga timbrul judiciar a carui valoare poate varia in functie de suma solicitata, dar nu poate fi mai mare de 5,30 lei.Succes!
Onorariul avocatului se stabileste individual, si, sincer, nu cred ca cineva de pe acest site va avansa vreo suma in regim public. Oricum, onorariul avocatial reprezinta cheltuiala de judecata si se recupereaza si el.
Cea mai simpla varianta este sa cautati direct un avocat.
Taxa prima inmatriculare
buta
buna seara! am cumparat o masina second hand,in 2010, an fabricatie 2007 si am achitat 3610ron taxa de prima inmatriculare; stie cineva daca se mai recupereaza ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
flavia_anamaria
am citit intr-un ziar local despre scoaterea taxei de poluare...este adevarat ?si cum se poate inmatricula o masina adusa de dincolo fara taxa de poluare?
(vezi toată discuția)