avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere de firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere de firma

Buna ziua,
As vrea un sfat legat de inchiderea unei firme. Firma 7 ani vechime si in prezent datorii atat la stat cat si catre furnizori. Din pacate nu mai pot continua activitatea. Cum as putea sa inchid firma si ce repercursiuni au datoriile pe care le am?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:15, 21 Martie 2012
Daca aveti datorii nu o puteti inchide deoarece ANAF-ul nu va elibereaza certificatul de atestare fiscala din care sa reiasa ca nu aveti datorii fata de stat. Depinde cate datorii aveti ca sa puteti cere insolventa in conformitate cu Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei. Luati legatura cu un practician in insolventa sa va sprijine in acest demers. Lista acestora o gasiti aici: www.liquidation.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma fara activitate-faliment? geee geee Buna tuturor, Un prieten are o firma de servicii IT, insa din cauza problemelor financiare a plecat sa se angajeze in strainatate. Firma are datorii la ... (vezi toată discuția)
Radiere intreprindere individuala alex_g alex_g Buna ziua Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat. Am o Intreprindere Individuala care de-a lungul timpului, din cauza nerentabilitatii, a general ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventei mdionescu mdionescu Am o societate in insolventa si as vrea sa stiu daca o alta firma poate prelua societatea si in ce conditii.Este cineva interesat de preluarea activelor si ... (vezi toată discuția)