avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare marfa fara depozitare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare marfa fara depozitare

Am si eu urmatoarea situatie: un SRL, A, vrea sa cumpere de la alt SRL, B, marfa din depozitul lui B, pe care sa o vanda imediat unui client. A nu are depozit.
Intrebare: este legal sa vanda fara sa "mute" fizic marfa??adica sa desfasoare activitate de vanzare, fara a avea nici un spatiu de depozitare, ci numai birou.
Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 18:44, 21 Martie 2012
Comert cu ridicata sau en-gros va spune ceva? E drept ceea ce faceti dvs. ar semana mai mult cu comisionariatul dar din moment ce cumpararati o marfa si o vindeti mai departe, nu vad ce l-ar interesa pe cel de la care ati cumparat-o cine vine sa o ridice.
In concluzie daca aveti cod CAEN pentru comert cu ridicata nu este nici-o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5210 corinachivu corinachivu Buna ziua, Firma are ca obiect de activitate comertul cu ridicata de cafea, ceai si condimente CAEN 4637 si isi desfasoara activitatea la punctul sau de ... (vezi toată discuția)
Puncte de lucru kem kem Exista vreo reglementare legala care sa interzica deschiderea unui punct de lucru privind vanzarea en-detail pe langa un depozit de desfacere en-gros ?? La ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4619 ContSters239798 ContSters239798 Buna seara. Am infiintat o firma noua cu cod caen 4662, am solicitat sa fiu platitor de TVA insa mi se cere spatiu pt depozit (sediul social este la o firma de ... (vezi toată discuția)