avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firmele de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firmele de recuperare

am avut un credit la banca si ultimele 11 rate nu le-am mai platit.dupa un an mi-a venit o instiintare din partea bancii prin care ma anunta ca au incheiat un contract de cesiune creanta cu o firma (editat-de recuperatori,cred) prin care toate creantele mele au fost cesionate de acea firma.Avand in vedere ca pe numele meu nu exista bunuri materiale,ce se poate intampla in cazul in care tot nu platesc.Angajatorul meu este obligat sa imi retina din salar daca primeste o notificare de la acestia(eu-bugetar fiind...)si,in ce conditii se prescriu datoriile fata de ei?
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: oszi , utilizator 20:27, 29 Martie 2012
mihailtoma a scris:

Sanse minime. Dar nu e mai simplu sa preia dansa acel credit, la notar preferabil?

este posibil asa ceva???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar bancar dorneanu a. dorneanu a. cineva a luat un credit acum 2 ani si a girat cu apartamentul lui care la vremea respectiva acoperea creditul luat.in situatia de azi,apartamentul acopera doar ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile- impartire credite intre soti mikky_9 mikky_9 Am un prieten care are urmatoarea problema:cand era casatorit a contractat impreuna cu sotia 2 credite la 2 banci,amandoi sunt coplatitori la ambele ... (vezi toată discuția)
Datorie credit auto ContSters74221 ContSters74221 Buna ziua! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea speta: In februarie 2008 ,am facut un credit auto la CEC .Pana anul acesta nu am intimpinat probleme ... (vezi toată discuția)