avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Onorariu proces uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Onorariu proces uzucapiune

Buna ziua,
care este valoarea medie a unui onorariu pe care ar putea sa-l pretinda un avocat mediu intr-un proces pentru dobandirea dreptului de proprietate asupra unui teren prin uzucapiune?
Care sunt taxele pe care trebuie sa le plateasca el la barou?

MUltumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra_p2002 , utilizator 13:42, 4 Noiembrie 2004
vezi pe

[ link extern ] /

la sectiunea "onorarii minime"

bafta!
treaba cu onorariile minime e depasita; as vrea sa vad eu un avocat care ar lucra pe gratis :))

depinde de valoarea imobilului dar la o uzucapiune simpla te poti descurca singur; aduci martori sa zica ca ai folosit 30 ani si gata


>Buna ziua,
>care este valoarea medie a unui onorariu pe care ar putea sa-l pretinda un avocat mediu intr-un proces pentru dobandirea dreptului de proprietate asupra unui teren prin uzucapiune?
>Care sunt taxele pe care trebuie sa le plateasca el la barou?
>
>MUltumesc


Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care timp de 30 de ani platesti toate taxele si impozitele aferente unei locuinte,precum si celelalte cheltuieli ,dar locuinta nu este proprietatea ta,ce sanse ai ca aceasta sa-ti revina tie???
Precizez ca mai am 4 frati si pot dovedi cu martori ca pana la moartea si dupa moartea parintilor mei eu am platit tot.
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa 50-60 de ani!? eleodorul eleodorul Buna,sunt la inceputul cumpararii unui teren extravilan(pasune)care se afla in spatele gradinii mele in suprafata de aproximativ un hectar!M-am interesat la ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune bvlucretiu bvlucretiu Bună! Folosesc(familia mea) un teren (ca teren agricol) de imediat după revoluție, teren care a aparținut unui frate de a lui străbunicul care nu a avut ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune? doo.ditza doo.ditza Buna ziua ! Bunica mea a folosit, incepand cu anii \'70 o fasie de teren de langa proprietatea ei care facea parte dintr-un lot personal. Mama a achitat ... (vezi toată discuția)