avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executare silita schimbare domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executare silita schimbare domiciliu minor

In urma unei Ordonante Presidentiale am obtinut domiciliul fetitei de 2 ani la mine in strainatate , iar tatal dreptde vizita. Copilul este la bunici in romania, comunicandu-i tatalui ca il voi aduce in curand la resedinta din strainatate pt vizitele tatalui. Am primit o executare silita in 10 zile sa vada copilul in strainatate. Copilu are pojar e in carantina. Datorita neintelegerilor cu tatal precum si posibilitatea ivita de a lucra in Romania nu mai doresc aducerea copilului in strainatate. Cum contestez executarea silita? Cu o noua ordonanta?
Cel mai recent răspuns: ContSters221329 , utilizator 08:30, 22 Martie 2012
Puteţi formula contestaţie la executare în termen de 15 zile de la data când aţi luat cunoştinţă de actul de executare pe care-l contestaţi.
In contestatie expuneti aceste motive.
Nu cred ca exista o executare silita.
Ar fi recomandabil sa consultati un avocat care se pricepe sa rezolve astfel de probleme prezente si viitoare...deoarece probleme vor tot exista...
Am un avocat, dar nu sunt multumita. Nu inteleg ce e de facut. Cum pot schimba domiciliul copilului stabilit in urma unei ordonante printr-o hotarare ramasa definitiva si irevocabila si pusa in executare silita( nu cat de legata e executarea asta) ? Sunt obligata sa scot fata din tara? Asistenta sociala de aici abia asteapta asa un caz . Nu gasesc intelegere cu tatal care locuieste la cativa km de mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita minori ContSters372480 ContSters372480 buna seara as avea si eu o intrebare avem si noi o executare silita pentru un minor de 6 ani tatal si bunici refuza sal dea si il influenteaza sa nu mearga ... (vezi toată discuția)
Copil minor in romania cu mama in germania narcisa29 narcisa29 Domiciluil minorului stabilit la mama , mama cu contract de munca in germania si locuinta . Cu o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin ... (vezi toată discuția)
Divort - custodie permanenta pentru copil la mama gadlena gadlena Sunt casatorita de 14 ani, locuiesc cu sotul meu in UK de un an jumate, iar fiica noastra minora e in Romania, pentru ca el nu a vrut sa imi semneze actele s-o ... (vezi toată discuția)