avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendarea contractului individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendarea contractului individual de munca

Buna ziua!
Am urmatoarea situatie un contract individual de munca suspendat pe o perioada de un an conf art 54 din Codul Muncii.
Intrebarea mea este daca se mai poate prelungi aceasta suspendare, si pentru ce perioada ,un an, doi ani,sau perioada este nelimitata cat doreste titularul postului de comun acord cu angajatorul?
Astept raspuns
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 22 Martie 2012
Potrivit dispozitiilor Codului Muncii, durata concediului fără plată se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern (art.153 alin.2). Codul Muncii nu reglementeaza o durata minima sau maxima a acestui tip de concediu.
In lipsa unor astfel de prevederi, durata CFP se poate stabili prin negociere cu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract de munca glicozilata glicozilata Am suspendat contractul de munca pe o perioada de 1 an de zile (din 01.02.2013-01.02.2014.). Lucrez in sanatate intr-un spital la stat. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa ccc lhilda lhilda Salariata vrea sa intre in concediu fara plata dupa ccc. Studiind OUG 111/2010 , am aflat ca art 6 , care reglementa acest lucru a fost abrogata. Nu avem ... (vezi toată discuția)
Inregistrare act aditional suspendare cim pt concediu salariu ramona chisalita ramona chisalita Buna seara. Raportarea in Revisal a suspendarii CIM se face in termen de 20 zile lucratoare de la data suspendarii-dar pe actul aditional de suspendare CIM ... (vezi toată discuția)