avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale factura de penalitati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

factura de penalitati

Daca intr-un contract am termen de plata pt facturile de marfa 60 de zile, pentru facturile de penalitati la facturile de marfa neplatite trebuie sa astept tot 60 de zile?caci evident ca nu mi le va plati...
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Pop , Consilier juridic 14:47, 22 Martie 2012
La facturile de penalitati nu mai se discuta de termen de plata.
multumesc.deci pot sa fac concilierea si sa dau drumul la o actiune in pretentii imediat dupa ce intocmesc facturile de penalitati.
in functie de actele pe care le detineti, puteti demara o actiune pe somatie de plata sau ordonanta de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani din facturi neplatite iulian cristian iulian cristian sunt sc cu activitate de comert an grosssssss. livrez marfa unei alte sc cu profil de servicii in transport auto , utilaje si prestari sevicii de reparatii ... (vezi toată discuția)
Firma rau-platnica did_oana did_oana buna ziua, sunt agent comercial la o firma de distributie si una din firmele carei i-am dat marfa (cu factura) refuza sa imi faca plata desi a trecut ceva ... (vezi toată discuția)
Somatie, ordonanta sau...pretentii? Irina S. Irina S. Am o factura incasata partial. Debitorul meu nu vrea sa achite o diferenta de 1200 lei. Pe factura este specificat faptul ca \"tine loc de contract\" . Mai ... (vezi toată discuția)