avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... CAS
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

CAS

Buna. O nelamurire: sunt PFA pe apicultura si mai am inchiriata o suprafata din casa in valoare de 450 lei pe luna. La plata asigurarii de sanatate mi-au zis ca pentru pfa trebuie sa platesc minimul pe economie(chiar daca nu am venituri de 670 pe luna) si mi-au mai zis ca trebuie sa platesc si 5,5 din venitul lunar pe chirie...este corecta decizia??? Mentionez ca nu sunt angajat si acestea sunt singurele venituri ale mele.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 18:46, 22 Martie 2012
Au dreptate din pacate. Asa a fost facuta legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa la cas si cass scorus69 scorus69 Buna seara va rog frumos sa mi spune ti daca un PFA acum infiintat declara pe declaratia 220 ca venit estimat un venit mai mic decat 700 lei este ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate la stat mihut_sorin mihut_sorin Cum se pot plati asigurarile de sanatate in cazul in care nu sunt incadrat in munca , nu beneficiez de somaj , nici ajutor social , nu am nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Obligatiile pfa fata de bs si bass(fonduri) ContSters109653 ContSters109653 Caut sa gasesc un raspuns competent si corect vis a vis de obligatiile unei persoane fizice autorizate care obtine venituri in sistem real . Multumesc (vezi toată discuția)