avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... restante intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

restante intretinere

am cumparat de curand apartamentul in care locuiesc acum.Avand multe de reabilitat nu am putut plati la intretinere o perioada mai lunga,dar de scurt timp am inceput sa platesc datoriile.Astazi mi-a spus un vecin ca am fost actionat in judecata de catre asociatie pentru neplata.M-am interesat si este adevarat,dar eu nu am primit nici o citatie sau vreo instiintare de la asociatie.Vreau sa stiu, daca ma prezint la proces , pot obtine o esalonare a platilor?.Nu era normal ca presedintele sa ma avertizeze ca ma va actiona in judecata,sau sa vada cauzele neplatii?Stiu ca e datoria mea de a plati la timp,dar nu sunt un rau platnic, nu am putut plati pentru ca apartamentul a necesitat multe reparatii si reabilitari
Cel mai recent răspuns: bpapiiro , utilizator 21:36, 9 Aprilie 2012
am fost la proces iar solutia data este de ,,Se admite in parte'' actiunea reclamantului. Ce presupune aceasta.
inseamna ca va trebui sa asteptati sa scrie in condica iar daca nici acolo nu da mai multe detalii judecatorul, sa asteptati motivarea solutiei si sa cititi ce inseamna in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asociatie propietari eugenb2008 eugenb2008 Asociatia noastra are probleme cu cativa locatari care au restante la intretinere. Au fost dati in judecata unde s-a castigat procesul cu restantierii. Dupa ... (vezi toată discuția)
Costuri actionare in instanta rau platnici intretinere randra51 randra51 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc in care cel putin 3 proprietari au datorii la intretinere mai mari de 5000 de lei/fiecare. Ca urmare a acestor datorii, au ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie sa ma prezint in instanta daca am achitat datoriile asociatiei de proprietari? livia2222 livia2222 Buna ziua, de curand am primit o citatie fiind chemata in instanta in proces cu Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc, in urma unor restante le ... (vezi toată discuția)