avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit a doua cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit a doua cladire

Am mostenit cota parte dintr-un un spatiu comercial,in alt oras.Locuiesc intr-o casa proprietate personala,pentru care platesc cota parte din impozit.
Cum se va impozita spatiul comercial?
multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:24, 1 Aprilie 2012
Pentru spatiul comercial nu veti plati impozit majorat deoarece este dobandit prin succesiune legala. Impozitul va fi la fel stabilit ca si pentru prima proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit majorat pe apartamentul luat prin prima casa Simonesco Simonesco Buna ziua, am fost azi sa-mi inregistrez pe fond Fiscal apartamentul luat prin Prima Casa BCR si mi s-a dat sa completez si sa duc maine declaratia speciala de ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe cladire mirela_blue mirela_blue buna ziua, am si eu o nelamurire privind impozitul pe cladiri. tatal meu a decedat in 2011.anul acesta am deschis succesiunea si in urma acesteia eu si ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire atribuita prin partaj voluntar Lentian Lentian ART. 252 Majorarea impozitului datorat de persoanele fizice ce deţin mai multe clădiri (1) Persoanele fizice care au în proprietate două sau mai multe ... (vezi toată discuția)