avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... INREGISTRARE I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

INREGISTRARE I.I.

As dori sa stiu daca i.i. (intreprinderea individuala) avand ca titular pensionar pt.limita de varsta, are obligatia de a se inregistra ca platitor pt.asig.de sanatate, casa de pensii, somaj, sau se inregistreaza doar fiscal pt.plata impozitului pe venit. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:58, 23 Martie 2012
La casa de sanatate sigur va trebui sa va inregistrati. Mergeti la ei dupa ce aveti acetele de la registrul comertului si intrebati ce acte trebuie sa depuneti (actul de inregistrare intreprindere individuala in copie, copie de pe buletin, decizia de impunere de la finante in copi, un formular pe care-l luati de la sanatate si-l completati pe loc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere mica inseamna ii? florenta_22 florenta_22 Intreprindere mica inseamna II si se inregistreaza la Finante sau Registrul Comertului? Este vorba de profesie liberala. (vezi toată discuția)
Plata impozit venit din asigurari vlasin vlasin Buna ziua , As avea si eu o intrebare in legatura cu plata impozitului din venit de agent de asigurare. Eu desfasor activitatea in localitatea ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa la administratia financiara maria craciunescu maria craciunescu Buna ziua, Am depus dosaru la Registu Comertului astept sa-mi iasa actele, va rog sa-mi spune-ti care este urmatorul pas...trebuie sa merg la Administratia ... (vezi toată discuția)