avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozitul pe casa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozitul pe casa

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca pt. a doua proprietate (casa ) trebuie sa platesc un impozit majorat,in conditiile in care fostii proprietari au drept de habitatie viagera.Eu nu folosesc locuinta,doar o intretin.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:37, 22 Martie 2012
Da, veti plati un impozit majorat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al primariei la perceperea impozitului anual pentru locuinte Atlantida Atlantida Buna seara, Intrucat intre mine si parintii mei este incheiat un contract de intretinere, de cativa ani primaria imi percepe impozitul anual pentru ... (vezi toată discuția)
Taxarea proprietatii ceaunica ceaunica cum se taxeaza o proprietate la circa financiara, mai clar locuiedc cu parintii, am cumparat un apartament prin credit prima casa, de la soacra avem in ... (vezi toată discuția)
Poate noul proprietar sa intre in casa peste mine daca eu am drept de habitatie? CsabaS. CsabaS. Sunt divortat, fosta sotie are dreptul de proprietate asupra casei, eu am dreptul de habitatie. Ea nu are drept de habitatie in casa, doar copiii si cu mine, ... (vezi toată discuția)