avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

va rog sa-mi spuneti ce e de facut in urmatorul caz:
o familie cu un copil minor in madrid ajunge la neintelegeri asa de mari ca ea este nevoita sa cheme politia, pune denuntie inportiva lui pt amenintari grave si maltatare si incep 2 procese unul penal si divortul -civil, el nu se prezinta nu raspunde la citatii, paraseste spania si 5 luni mai tarziu ea primeste citatie de la tribunalul din bucuresti pt ca este chemata in calitate de parata pt divort si custodie.(citatia primita azi pt a se prezenta maine)
-procesul de divort din spania nu s-a terminat, ce se poate face in cazul acesta?
-in Romania exista avocati din oficiu, in ce conditii se poate solicita?

Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:22, 23 Martie 2012
Maine dimineata la prima ora sa trimita o intampinare prin fax instantei prin care sa faca cunoscut instantei ca ultimul domiciliu comun al sotilor a fost in Spania si ca a fost deja deschisa actiunea de divort in Spania deci instanta competenta este cea spaniola.

Daca trimiteti faxul destul de dimineata poate e vazut la timp de grefiera si nu se da amanare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invocarea tardivitatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua Am invocat , la termenul trecut, tardivitatea depunerii intampinarii intrucat nu a fost depusa cu 5 zile inaintea termenului de judecata. Instanta ... (vezi toată discuția)
Data limita de depunere cerere amanare proces A-B-C A-B-C Buna ziua, Am primit o citatie in calitate de parata dar fara sa aiba atasata cererea de chemare in judecata a reclamantului cu prezentarea motivelor. In ... (vezi toată discuția)
Ajutooor! ce ma fac ? am pierdut procesul ? iinst iinst Am trimis aseara, la ora 2,10 de pe email-ul meu o Cerere precizatoare la instanta de judecata. Astazi dimineata, la ora 9 un fax catre instanta cu aceleasi ... (vezi toată discuția)