Buna ziua.Dupa castigarea unui proces mai exact un ,,litigiu de munca,,cum era normal am intrat in posesia comunicarii emise de catre instanta care este definitiva si irevocabila.La finalul acestei comunicari printre altele scrie,,deoarece pe parcursul procesului au fost solicitate ,,cheltuieli de judecata,,insa nu s-a facut dovada ocazionarii acestora,instanta nu le va acorda!!!Mai am vreo sansa sa recuperez aceste ,,cheltuieli de judecata,,acum dupa finalizarea procesului???Multumesc frumos.Toate cele bune.
Da, veti deschide o actiune separata pentru recuperarea cheltuielilor de judecata .. atentie ca acestea trebuie dovedite cu documente justificative ... dreptul la o astfel de actiune se prescrie in termen de 3 ani.
Buna ziua.Documentele cu care pot dovedi achitarea acestor cheltuieli sunt chitanta onorariului si documentul de imputernicire avocatiala.Banuiesc ca aceste documente trebuie prezentate.
Multumesc mult.
Acestea plus hotararea judecatoreasca care dovedeste ca ati castigat procesul.
Ulterior, va trebui sa luati legatura cu un executor judecatoresc pentru recuperarea acestor sume, incuviintate de instanta, daca partea ce a pierdut procesul nu plateste de buna voie.
Buna ziua.Cunosc deja procedura avand in vedere ca pentru recuperarea drepturilor salariale am fost nevoit sa inaintez procedura de executare silita.Multumesc mult pentru sprijin.O zi frumoasa.