avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... copie carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

copie carte identitate

buna ziua!
am o problema...am cumparat o masina de la cineva din alt judet, am facut toate demersurile pentru a o inmatricula(taxe platite peste tot, inclusiv cea de prima inmatriculare,etc..) si cand sa o inmatriculez,nu aveam copie de buletin de la persoana de la care a cumparat-o cel care mi-a vandut-o mie!!!!! fara copie dupa C.I. nu o pot inscrie iar domnul nu vrea sa-mi dea copie sub nici o forma.
ce pot face????
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 14:55, 23 Martie 2012
Din pacate nu cred ca puteti decat sa va intelegeti cu persoana respectiva.

[Editat cf. pct. 1.2. din Regulament: Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.]
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
Ares-3, moderator
nu ma pot intelege...pot sa-l dau in judecata???

am gasit informatia asta:Obligatia de a preda lucrul vandut

Notiunea si cuprinsul obligatiei de predare. Prin predare se intelege punerea efectiva a bunului la dispozitia cumparatorului, astfel incat acesta sa poata sa-si exercite toate prerogativele care I le confera de dreptul de proprietate asupra lucrului.Obiectul obligatiei de predare il constituie lucrul vandut, asupra caruia au convenit partile contractante; bunul individual determinat trebuie predate in starea in starea in care se afla in momentul incheierii contractului (art. 1324 C.civ.) in cazul bunurilor determinate genetic, vanzatorul trebuie sa predea bunuri de calitate mijlocie ( art.1103 C.civ.)

Obligatia de predare cuprinde si accesoriile lucrului si tot ceea ce tine de folosirea normala a acestuia (art. 1325C.civ.); ea cuprinde si obligatia de conservare a bunului pana la predare (art.1074 C.civ.).
prin intermediul unui avocat sau executor...e mult mai ieftin....si daca il veti da in judecata, el poate sa nu se prezinte...veti castiga in instanta...dupa un anumit timp, apoi veti face cheltuieli de executare si....
poate reusiti sa-l intimidati printr-o notificare "oficiala"
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri cumparate pe ...firma altuia! IACOBLAURA IACOBLAURA Buna ziua.Am dat unei persoane sa-mi cumpere un aer conditionat si o masina de spalat,ambele in valoare de 1000 euro.dar acesta le-a cumparat...pe numele ... (vezi toată discuția)
Chemarea in garantie a partii care a incasat rovigneta ContSters159316 ContSters159316 am un pvcontraventie pentru neplata rovigneta . in realitate rovigneta a fost platita insa cei care au incasat rovigneta au incasat gresit adica au ... (vezi toată discuția)
Inchiriere garsoniera ipotecata Nelly37 Nelly37 Buna seara! Acum 6 ani, am cumparat o garsoniera cu credit ipotecar , pe o perioada de 30 ani. Legal, mi se permite sa inchiriez garsoniera? O seara minunata! (vezi toată discuția)